Open avond Kleurenpunctuur


Deze avond is open voor iedereen die de werking van Licht en Kleur wil ervaren. Ook voor geïnteresserden die willen werken met licht en kleur op een professionele manier. Tijdens deze info-avond krijgt u meer informatie over wat Licht en Kleur voor u kan betekenen. Voor diegenen die zelf Kleurenpunctuur willen gaan toepassen, kunnen kennismaken met de inhoud van de cursus Licht op de Voet, diverse thema-workshops en de 2-jarige beroepsopleiding Kleurenpunctuur: harmoniseren met licht en kleur volgens de methode van Peter Mandel, de Esogetiek. Er is voldoende tijd voorzien voor een ervaringsmoment en om vragen te beantwoorden.


Datum: vrijdag 3 november 2017 

Dagindeling: 20.00 tot 21.30 uur

Locatie: San Bao, Eeuwfeeststraat 2, 3400 Ezemaal

Deelname: gratis – inschrijving verplicht 

 

Inschrijfformulier: Klik hier op deze link
 

 

openavond1    openavond2    openavond3

 Ontdek om geraakt en aangeraakt worden door gekleurd licht

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat onze lichaamscellen communiceren aan de hand van licht en dat elke cel lichtdeeltjes bevat. Kleurenpunctuur maakt gebruik van een lichtpen met 7 basiskleuren en 4 ziels-geestkleuren om het lichaam een persoonlijke boodschap te geven en in beweging te komen op weg naar een natuurlijk herstel. Door deze manier van werken raak jezelf de bron van het leven aan: ‘licht’ en kun je werken op lichamelijk, emotioneel en zielsniveau met licht en kleur.

Geboeid door de energetische benadering van het leven, zoals die in oosterse filosofieën terug te vinden is, werkt Inge ruim 15 jaar als energetisch therapeut.
Zij studeerde oa. acupunctuur, Esogetiek en kleurenpunctuur. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze haar passie heeft gevonden om als officieel teacher kleurenpunctuur van het Mandel Instituut in Duitsland, Esogetics, om mensen op te leiden en te laten werken op een professionele manier met licht en kleur. In het aanbod zijn er diverse korte cursussen: een introductie om volwassenen en kinderen te behandelen bij kleine ongemakken, of specifieke lichtbehandelingen op de voet voor voetreflexologen. Workshops met interessante kleurenpunctuur-thema’s als (bij)scholing, kirlianfotografie en Energetische zuivering voor zelfontplooiing. In de 2 jarige beroepsopleiding kleurenpunctuur wordt er dieper gewerkt en aandacht besteed aan de onderliggende oorzaak, het ontstaan van een klacht. Specifiek wordt er gewerkt aan bewustwording op een dieper niveau. Het verkregen inzicht biedt hulp om het lichaam in balans te brengen, zowel op lichamelijk , geestelijk en spiritueel niveau.


 

openavond4    openavond5    openavond6

 

 

terug naar overzicht