Set van 12 Esogetische Helende Symbolen

Set van 12 Esogetische Helende Symbolen
132,00 €
Beschrijving

Set bestaat uit 12 schijfjes in de vier zielsgeest kleuren (turquoise, lichtgroen, purper en roze) en op elk van de schijfjes is een speciaal symbool aangebracht.

De 12 Esogetische helende symbolen. Deze 12 symbolen staan op een bijzondere manier met de ontwikkeling van de mens in verband. De set bestaat uit 12 schijfjes in de vier zielsgeest kleuren (turquoise, lichtgroen, purper en roze) en op elk van de schijfjes is een speciaal symbool aangebracht. Deze schijfjes worden op specifieke plaatsen op het lichaam gelegd en we laten ze daar 10 minuten liggen.

De geschiedenis van deze 12 tekens is gebaseerd op het buitengewone werk van de Weense natuurkundige Erich Körbler. Hij heeft de subtiele energie-informatie van geometrische figuren bestudeerd. De symbolen staan in verband met de elementen vuur, aarde, lucht en water, zoals we die kennen uit o.a. de astrologie.

 

De set kan gebruikt worden voor algehele harmonisering van zowel lichamelijke als emotionele klachten. De symbolen creëren een nieuwe opening tot de onbewuste lagen van het menselijke onderbewustzijn.

Er is een uitgebreide brochure in het Duits of Engels beschikbaar.Kristallen-heilsymbole